top of page

Hockey Voor Iedereen

Een wereld waarin hockey een sport is
voor iedereen

Bekijk video
  • Instagram
  • Facebook

Sporten is van groot belang. Terwijl de helft van de Nederlandse kinderen niet sport.

Sporten belangrijk voor kinderen. Het Nederlands Jeugdinstituut vertelt: "In iedere levensfase is het effectief om te bewegen, maar hoe vroeger in het leven aangeleerd wordt te bewegen, hoe langer er profijt is van de grote hoeveelheid gezondheidsvoordelen" (Kooijman et al., 2021). Daarnaast legt het Nederlands Jeugdinsituut ook uit dat bewegen leidt tot meer zelfvertrouwen, meer sociale interactie en minder emotionele stemmingsstoornissen, waaronder minder depressieve symptomen, angst en stress. "Positieve gezondheidsresultaten worden met name geassocieerd met teamsporten, vanwege de sociale aard van deelname". (Kooijman et al., 2021). Het sporten in groepsverband is dus van groot belang.

WhatsApp Image 2022-02-07 at 14.55.13.jpeg

Wat willen we?

Onze missie

De stichting zet zich in om hockey toegankelijker te maken voor alle kinderen in Nederland

Onze visie

Een wereld waarin hockey een sport is voor iedereen

Wat doen we?

Voor wie?

Er zijn op dit moment geen geplande evenementen

2

Steden waar we actief in zijn

8

Gegeven clinics

op basisscholen

7

Gegeven proeftrainingen op hockeyclubs

180

Kinderen die hebben kunnen hockeyen

Bedankt voor de inzending!

Blijf op de hoogte!

Krijg als eerste de updates in je mailbox.

Nieuwsbrief

"Hockey Voor Iedereen alkhrw,JEKFHSkdjvK.VJH.KFDJVZDKF.JBH.JKDZFBNKDJFBNKFJNVKDKJDFNNNNNNNNNNNNVKDJNJjkdngkdjnfdey Voor Iedereen alkhrw,JEKFHSkdjvK.VJH.KFDJVZDKF.JBH.JKDZFBN

Tim Verhagen

Wij

_edited.jpg

Stichting

Waarom doneren?

Blah blah blah blahBlah blah blah blahBlah blah blah blahBlah blah blah blahBlah blah blah blahBlah blah blah blahBlah blah blah blahBlah blah blah blahBlah blah blah blah

Wat doen wij met
de donaties?

01

02

03

Lidmaatschap: een deel van de contributie wordt betaald door fondsen. Hierdoor kunnen ze na de vier gratis proeftrainingen doorstromen naar de reguliere training. Wij kunnen niet alles dekken met fondsen en zijn daarom ook afhankelijk van donaties.

Hockeyuitrusting: wij bieden goedkope hockeyuitrusting aan. Een tenue, sportschoenen, een stick, bitje en een bal: de uitrustig bestaat uit vele onderdelen die de sport duur maken.

Promotie: hiermee bereiken wij de kinderen die kunnen meedoen aan het programma. Denk hierbij aan flyers, posters en de kosten van de website. Door de stichting te adverteren kunnen we meer kinderen bereiken.

Basisschool De Mijlpaal

Geweldige stichting. Leuke meiden. Inspirerend. Aanrader om je als kind op te geven en om als basisschool mee samen te werken. Alleen maar goede herinneringen. Bedankt meiden!

Pers over HVI

Pers Gemeente Amsterdam.png