top of page

Er zijn veel kinderen in Nederland

die door de hoge kosten de sport hockey niet kunnen beoefenen.

Donaties & sponsoren

Er zijn veel kinderen in Nederland die door de hoge kosten de sport hockey niet kunnen beoefenen. Daarom zet Hockey Voor Iedereen zich in voor kinderen in Nederland die het niet breed hebben, maar wel willen hockeyen. Wij willen van hockey een sport maken waar iedereen zich welkom voelt en plezier van kan hebben.

Dit kunnen wij niet alleen. Met uw donaties kunnen wij nog meer kinderen blij maken. Hockeyspullen kunnen ook gedoneerd worden, evenals dat er sponsoring mogelijk is - voor deze opties kunt u ons contacteren via de contactpagina.

Wat doen wij met de donaties?

01

Lidmaatschap

02

Hockeyuitrusting

03

Promotie

Lidmaatschap: een deel van de contributie wordt betaald door fondsen. Hierdoor kunnen ze na de vier gratis proeftrainingen doorstromen naar de reguliere training. Wij kunnen niet alles dekken met fondsen en zijn daarom ook afhankelijk van donaties.

Hockeyuitrusting: wij bieden goedkope hockeyuitrusting aan. Een tenue, sportschoenen, een stick, bitje en een bal: de uitrustig bestaat uit vele onderdelen die de sport duur maken.

Promotie: hiermee bereiken wij de kinderen die kunnen meedoen aan het programma. Denk hierbij aan flyers, posters en de kosten van de website. Door de stichting te adverteren kunnen we meer kinderen bereiken.

01

02

03

Hoe kan je doneren?

Geld doneren

Hockeyspullen doneren

Sponsor HVI

via onze GoFundMe-pagina.

contacteer ons via de contactpagina.

contacteer ons via de contactpagina.

Dan kunnen we kijken wat de mogelijkheden zijn. 

bottom of page