top of page

Wat?

01

Clinics

02

Proeftrainingen

03

Lidmaatschap

04

Hockey-uitrusting

17870631812055435.jpg

1.

 

Clinics

In deze corona-tijd bieden we hockey-clinics aan op basisscholen. De kinderen kunnen zich opgeven voor een paar lessen om zo op een vertrouwde plek kennis te maken met hockey. De kinderen leren de basics en trucjes en zullen veel partij-vormen doen. Voor zowel de school als de kinderen is dit gratis en Hockey Voor Iedereen verzorgt alle materialen. Uiteraard worden de trainingen door goede trainers gegeven. Na afloop van de clinics kunnen kinderen zich opgeven voor proeftrainingen die Hockey Voor Iedereen aanbiedt bij een hockeyclub in de buurt. 

2.

 

Proeftrainingen

De proeftraining bestaan uit vier gratis trainingen bij een échte hockeyclub. Op dit moment zijn deze trainingen op hockeyvereniging HIC in Amstelveen. Deze trainingen zijn niet te moeilijk waardoor iedereen mee kan doen en je dus gemakkelijk kan ervaren hoe het is om te hockeyen met leeftijdsgenootjes. Voor de trainingen heb je alleen sportkleding en schoenen nodig waar je op kan sporten, de rest verzorgen wij. De maand met proeftrainingen is ervoor bedoeld dat jij kan beslissen of je hierna door wilt stromen naar de reguliere trainingen van de hockeyclub en echt lid wil worden van de club.

17891919556638281.jpg

3.

 

Lidmaatschap

Als je na proeftrainingen enthousiast bent kan je lid worden van de club. Lid zijn van een hockeyvereniging kost veel geld omdat de club de materialen moet onderhouden en trainers en coaches moet betalen. Deze kosten kunnen een drempel vormen die wij graag weg willen nemen. Daarom bieden wij met behulp van het Jeugdfonds Sport en Cultuur een vergoed lidmaatschap aan (bij hockeyvereniging HIC). Dit dekt niet alles en daarom vragen wij ook voor donaties. 

4.

 

Hockey-uitrusting

Voor hockey heb je materialen nodig. Denk hierbij aan schoenen, scheenbeschermers en natuurlijk een hockeystick. Dit kan best prijzig zijn en daarom bieden wij de benodigde materialen aan. Bij de clinics op school en proeftrainingen op de hockeyclub zullen er sticks en (nieuwe) bitjes beschikbaar zijn. Je moet zelf sportkleding en -schoenen meenemen. Als je besluit om lid te worden kunnen wij zorgen voor jouw hockey-uitrusting.

17892485578706651_edited.jpg
Een wereld waarin hockey een sport is voor iedereen

Een wereld waarin hockey een sport is voor iedereen

Pers over HVI

artikel hockeynl.jpg
2021-05-16_edited.jpg
bottom of page